ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!
O analiză de dr. Joseph Mercola, publicată pe site-ul The Defender, pe care am tradus-o pentru cititorii ActiveNews.
SUMAR DE IDEI:
- Un grup de cercetători a folosit analize computaționale pentru a evalua eficacitatea a 10 medicamente împotriva variantei Omicron și a constatat că ivermectina a fost mai puternică decât toate medicamentele analizate, chiar și decât nirmatrelvirul (Paxlovid) – un nou medicament de la Pfizer, care i-a costat pe contribuabili 5,29 miliarde de dolari, o schemă de tratament ajungând la prețul de 529 de dolari.
- Ivermectina scade încărcătura virală prin inhibarea replicării, reduce infecția cu 86% atunci când este utilizată preventiv, accelerează recuperarea, protejează împotriva leziunilor de organe, reduce riscul de spitalizare și de deces, iar o schemă de tratament costă între 48 și 95 de dolari, în funcție de locul în care vă aflați.
- Tratamentul timpuriu reduce riscul de COVID de lungă durată, care include probleme de sănătate fizică și psihică. Potrivit cardiologului dr. Peter McCullough, 50% dintre cei suficient de bolnavi pentru a fi spitalizați au simptome de COVID prelungit.
- Africa are un număr mai mic de cazuri de infectare, de forme grave de boală, de spitalizări și de decese decât alte zone ale lumii, fapt care se poate datora utilizării de medicamente profilactice pentru infecții endemice, care au tratat cu succes și COVID.
Aproape niciodată în istorie nu s-a mai creat un asemenea nivel de frică în întreaga lume, așa cum s-a întâmplat în 2020 și 2021. Intensitatea și amploarea strategiilor adoptate pentru a alimenta această teamă au fost zdrobitoare.
Autorizarea pentru utilizare de urgență a unor medicamente care nu și-au dovedit eficacitatea în cadrul studiilor clinice, obligativitatea purtării unei măști – pentru care nu există dovezi științifice – în spații publice, precum și suprimarea și cenzurarea informațiilor medicale au amplificat teama oamenilor față de o boală virală cu o rată de supraviețuire de peste 99%.
Din nefericire, multe dintre metodele eficiente de tratament timpuriu, care pot fi folosite acasă, au căzut, de asemenea, victime ale cenzurii. Ivermectina este una dintre acestea. Într-o analiză computațională privind varianta Omicron în raport cu mai mulți agenți terapeutici, datele arată că ivermectina a avut cele mai bune rezultate.
Cu toate acestea, dacă privim obiectiv la ceea ce s-a întâmplat în întreaga lume, teama generată nu este unilaterală. Suprimarea informațiilor de către corporații, agenții guvernamentale și industria farmaceutică este un indiciu al preocupării lor și al măsurii până la care sunt dispuse să meargă pentru a se asigura că nivelul de teamă rămâne suficient de ridicat încât să poată manipula comportamentul oamenilor.
Să ne uităm la statisticile Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. În 2019, 4,6% din populația SUA a fost diagnosticată cu boli de inimă. La sfârșitul anului 2019, populația număra 328.239.523 de persoane.
Aceasta este de 20 de ori mai mare decât rata de deces din cauza COVID-19. Cu toate acestea, acele agenții nu au făcut lobby pentru adoptarea unor măsuri împotriva băuturilor carbogazoase sau a alimentelor pline de zahăr, nu au interzis fumatul și nu au impus programe de exerciții fizice – toți aceștia fiind factori de risc pentru bolile de inimă.
Cenzura și suprimarea informațiilor a împiedicat tratamentul timpuriu împotriva COVID-19 în multe țări occidentale. Până în 2020, „experții” în sănătate publică și mass-media mainstream au avertizat împotriva utilizării hidroxiclorochinei și a ivermectinei.
Ambele se află pe lista de medicamente esențiale a Organizației Mondiale a Sănătății, dar beneficiile au fost ignorate de autoritățile din domeniul sănătății publice și îngropate de mass-media.
Cel mai recent studiu despre ivermectină a demonstrat cele mai bune rezultate împotriva COVID
Acest studiu, publicat în versiune preliminară pe site-ul Universității Cornell, nu a fost încă supus evaluării inter pares. Cercetătorii au folosit o analiză computațională pentru a studia varianta Omicron, pentru care s-au constatat o manifestare clinică mai ușoară și rate mai mici ale internărilor în spital.
După secvențierea completă a genomului și colectarea a 30 de variante din baza de date, cercetătorii au analizat 10 medicamente împotriva virusului: Ivermectină, Lopinavir, MPro 13b, Boceprevirum, Ritonavir, GC-373, Nirmatrelvir (Paxlovid), GC-376, PF-00835231, MPro N3.
Cercetătorii au descoperit că fiecare dintre medicamente are un anumit grad de eficacitate împotriva virusului și că majoritatea se află în prezent în studii clinice. Aceștia au folosit andocarea moleculară și au constatat că mutațiile variantei Omicron nu au afectat în mod semnificativ interacțiunea dintre medicamente și proteaza principală.
O analiză a tuturor celor 10 medicamente a constatat că ivermectina a fost cel mai eficient medicament împotriva variantei Omicron. Printre cele 10 s-a numărat și Nirmatrelvir (Paxlovid), care este noul inhibitor de protează pentru care Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) a oferit o autorizație pentru utilizare de urgență împotriva COVID, în decembrie 2021.
Cu alte cuvinte, Pfizer a lansat un nou medicament care i-a costat pe contribuabilii americani 5,29 miliarde de dolari – sau 529 de dolari / schemă de tratament – și care a primit o autorizație pentru utilizare de urgență în ciuda disponibilității unui medicament similar care s-a dovedit a fi mai eficient și mai ieftin.
Citiți integral analiza dr. Mercola AICI.