finance NFT Politică Politics Societate

CATARAMA „FURA STARTUL” IN BUSINESS-UL CRIPTO DUPA CONFERINTA BLOCKCHAIN DIN DUBAI – Milionarul lanseaza o colectia Carpathian Bison NFT si pune la bataie numeroase premii in EGLD

Primul retailer din Romania care accepta plata in criptomonede, compania Elvila controlata de omul de afaceri Viorel Catarama (foto), lanseaza o colectie de 10.000 de NFT-uri (Non Fungible Token) numita Carpathian Bison NFT. Tokenurile nonfungibile (NFT) vor fi putea fi tranzactionate pe secondary market pentru profit si ofera o serie de beneficii clientilor, intre care reduceri la achizitionarea produselor si o serie de premii in criptomoneda, anunta compania.

Gilda Popa

Proiectul Carpathian Bison a fost dezvoltat de catre echipa Elvila Digital si VD Law Group (Crypto Legal Expert). NFT – non fungible token – este un asset digital unic, ce nu poate fi copiat si care, prin legarea la blockchain, atesta, in orice moment, cine este proprietarul sau de drept. El poate fi tranzactionat si, in prezent, reprezinta cel mai la moda segement de investitii si de economisire din domeniul inovatiei financiare.

NFT-urile pot fi achizitionate direct de pe site-ul Elvila sau de pe Trust.Market, cu singura conditie ca utilizatorul sa aiba suma necesara mintuirii (2EGLD) in portofelul Maiar, potrivit unui comunicat transmis de companie pe pagina web a proiectului, elvilanft.io. Un Carpathian Bison NFT se vinde initial cu 2EGLD, dar probabil valoarea de aftermarket va creste proportional, mai anunta compania.

E o lume a viitorului pe care noi o atacam cu multa incredere si mult curaj. Divizia Digital a participat la Binance Blockhain Week din Dubai (n.r. eveniment organizat la finalul lunii martie in Dubai in parteneriat cu compania sibiana Elrond despre care Lumea Banilor a dat detalii aici) unde a luat cunostinta cu mult interes despre aceasta lume si unde am reusit sa cunoastem lume noua. Suntem pionieri si suntem noi pe piata, dar ne straduim sa ocupam locul pe care il meritam”, a declarat Viorel Catarama, CEO Elvila.

Proiectul reprezinta inca un pas pe care Viorel Catarama il face catre metaverse si WEB 3.0, dupa ce acesta a anuntat, pe 21 martie 2022, o premiera pentru comertul cu amanuntul din Romania: plata cu criptomonede, asa cum Lumea Banilor a relatat anterior In prezent, sunt acceptate platile in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Elrond EGold (EGLD), Utrust Token (UTK), Tether (USDT), USD Coin (USDC) si Dash (DASH).

Premii substantiale in EGLD pentru cei care cumpara NFT-urile Carpathian Bison

Potrivit anuntului publicat pe pagina web a proiectului elvilanft.io, se vor organiza periodic, in functie de volumul tranzactionat, extrageri in care se vor oferi 500 EGLD, selectand castigatorul din randul celor ce detin NFT-urile Carpathian Bison la acel moment.

Posesorii NFT-urilor vor beneficia de unele facilitati: detinatorii Silver vor avea 10% discount la cumparaturi, la achizitia cu criptomonede, discountul putandu-se aplica la cumparaturi in limita unui cuantum maxim de 50.000 ron/an calendaristic, iar detinatorii Gold vor avea 15% discount la cumparaturi in locatiile Elvila si pe www.elvila.ro, la achizitia cu criptomonede, discountul putandu-se aplica la cumparaturi in limita unui cuantum maxim de 100.000 ron/an calendaristic.

La 24 de ore de la vanzarea integrala a colectiei, dintre detinatorii NFT-urilor (orice numar intre 1 si 10.000), vor fi extrasi trei castigatori, ce vor primi: 1 premiu de 2000 EGLD (aproape 400.000 dolari la cursul mediu),1 premiu de 1000 EGLD (aproape 200.000 dolari la cursul mediu) si 1 premiu de 500 EGLD (aproape 100.000 dolari la cursul mediu).

Reprezentantii Elvila sustin ca investitorii anticipeaza ca valoarea NFT-urilor va creste dupa lansarea la tranzactionare

Toate NFT-urile sunt unice, impartite in doua segemente. NFT-urile ce vor avea numere intre 1 si 7.000 vor fi numite Silver Carpathian Bison, iar cele cu numere intre 7.001 si 10.000, Gold Carpathian Bison, potrivit comunicatului. Felul in care ele vor fi alocate celor care le vor cumpara va fi complet aleatoriu. Practic, un investitor care va cumpara un NFT Carpathian Bison, va afla doar dupa cumparare daca este versiunea Gold sau versiunea Silver.

Proiectul Carpathian Bison nu este doar un proiect de fidelizare si de construire a unei comunitati in jurul artei digitale. El este gandit atat pentru persoane fizice, dar si pentru investitorii mari. Deja, de cand am inceput sa popularizam ideea, am primit foarte multe intrebari din partea unor investitori puternici, care inteleg potentialul si nu vor sa rateze acest val. Ceea ce oamenii trebuie sa inteleaga este ca, prin felul in care este gandit intregul sistem, el este destinat, in egala masura, si pietei secundare, trading-ului”, a declarat Cosmin Lefter, Chief Commercial Officer Elvila Digital.

Asteptam cu nerabdare Metaversul dezvoltat de Facebook si, acolo, vom oferi un design interior 3D, complet, pentru un office sau un meeting room, tuturor celor ce detin aceste NFT-uri”, mai anunta compania.

De asemenea, vor fi si premii mai mici, impartite pe categoria NFT-ului Carpathian Bison.

Astfel, va exista o extragere doar pentru posesorii de Silver Carpathian Bison si o alta extragere doar pentru posesorii de Gold Carpathian Bison. Pe fiecare categorie vor putea sa castige 1 premiu de 300 EGLD (aproape 60.000 dolari), 1 premiu de 250 EGLD (aproape 50.000 dolari) si 1 premiu de 200 EGLD (aproape 40.000 dolari).

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *