Săptămâna aceasta, două organisme globaliste puternice s-au reunit pentru a promova idei și propuneri care ar pune o autoritate enormă în mai puține mâini pe două fronturi cheie care afectează întreaga lume.
Între 22 și 28 mai, Adunarea Mondială a Sănătății, cu delegați din 194 națiuni, s-a întrunit la sediul ONU din Elveția. Punctul 16.2 din ordinea de zi provizorie, care a fost propus de Casa Albă și are sprijinul UE și al mai multor națiuni, este supus la vot.
Modificările de la punctul 16.2 vor da directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății autoritatea exclusivă de a declara urgențe sanitare în orice țară din lume și vor forța respectarea mandatelor OMS, chiar dacă acestea sunt împotriva obiecțiilor unei națiuni.
Însăși definiția a ceea ce constituie o criză de sănătate va fi în întregime în mâinile OMS, precum și modul în care ar trebui să răspundă o națiune. Autoritatea OMS va fi susținută de dreptul internațional, făcând ca toate deciziile sale să fie obligatorii din punct de vedere juridic și aplicabile.
În prezent, regula este că directorul general al OMS trebuie mai întâi să se consulte cu autoritățile guvernamentale ale unei națiuni înainte de a lua orice măsură. Modificările propuse elimină această cerință.
În cele din urmă, amendamentele reprezintă un transfer la nivel mondial al puterii de îngrijire a sănătății către o singură organizație globalistă și capriciile directorului general al acesteia.
Tot în Elveția, săptămâna aceasta, 22-26 mai, a avut loc summitul anual al Forumului Economic Mondial. WEF este o puternică organizație globalistă care promovează un model global de guvernare pentru întreaga lume.
WEF a creat un Consorțiu de Guvernare a Monedelor Digitale, care pledează cu fermitate pentru o societate fără bani numerar care se bazează în întregime pe monedele digitale ale băncilor centrale pentru toate tranzacțiile financiare, adică monedele digitale emise și controlate exclusiv de guverne și bănci centrale.
Pe site-ul său web, WEF spune că astăzi există peste 18.000 de criptomonede. Pentru a agiliza serviciile financiare din întreaga lume, WEF proclamă că „reglementarea criptomonedelor este imperativă” și că „este necesară o abordare coordonată a reglementării la nivel global”.
Într-un limbaj mai simplu, se spune că guvernele și băncile centrale ar trebui să aibă supraveghere și autoritate asupra tuturor tranzacțiilor digitale cu criptomonede.
Nouăzeci la sută dintre băncile centrale ale lumii explorează acum monedele digitale emise de guvern și cum să le transforme în realitate. China a implementat deja yuanul digital și a interzis utilizarea tuturor celorlalte criptomonede. UE intenționează să aibă un euro digital până în 2026, iar SUA explorează crearea unui dolar digital.
Cheia pentru ca toate acestea să se întâmple este alocarea portofelelor digitale companiilor și persoanelor fizice și solicitarea acestora să le folosească pentru toate tranzacțiile lor.
Pentru ca CBDC-urile să devină singurul mediu pentru toate tranzacțiile financiare, guvernele și băncile centrale ar avea deplină autoritate asupra unde și cum sunt folosiți banii. De asemenea, le-ar oferi posibilitatea de a deschide și închide portofelele digitale ale persoanelor în funcție de conformităatea dictatelor guvernamentale, ceea ce face controlul financiar să fie un mijloc puternic pentru a controla persoanele.
Karen Smith de la Alerta Digital