De la conferința medicilor la Palatul Parlamentului: „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?” (linc) am prezentat deja:
– Dr. Oana Secară: Tehnologia ARN mesager – dezastru în prevenție și crimă perfectă (video)
– Dr. Anca Nițulescu, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023: „E vorba de o dezinformare medicală la nivel instituționalizat” (video)
– Dr. Răzvan Constantinescu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: Abuzurile din UMF Iași (video)
– Dr. Adrian Cacovean, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Frauda e mult mai mare și nu sînteți pregătiți să o acceptați. Nimeni n-a izolat vreodată vreun virus (video)
– Dr. Carmen Oțelea, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023. Abuzul medical în ultimii 3 ani (video)
Conferința respectivă a fost organizată în sala de ședințe a grupului parlamentar AUR și au fost prezenți acolo și cîțiva parlamentari AUR. George Simion a stat puțin și apoi a plecat.
Fiind adept al dialogului cu diferite forțe politice, am profitat de prilej pentru a pune o întrebare domnului Antonio Andrușceac, prezent în sală, șeful grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților. Întrebarea respectivă i-o pusesem și altui conducător de la AUR, Claudiu Tîrziu, cînd acesta fusese în vizită la Timișoara, și am relatat deja despre asta: Susține AUR ieșirea României din OMS? Claudiu Târziu: „N-am luat în dezbatere. Ar trebui să cunoaștem argumentele… Să nu se arunce copilul odată cu apa murdară” (video – linc).
Ideea că România ar trebui să părăsească OMS am susținut-o încă din aprilie 2020, cînd plandemia era la început:
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
– Trump anunță ruperea legăturilor dintre SUA și Organizația Mondială a Sănătății. Comentarii ale celor care au iscălit petiția pentru ieșirea României din OMS
Mai mulți medici prezenți la conferința de la Palatul Parlamentului au criticat Organizația Mondială a Sănătății și am considerat că e un prilej bun pentru a întreba și gazdele – din ce am înțeles conferința s-a desfășurat în sala din Palatul Parlamentului care este alocată partidului AUR, erau și însemne ale acestui partid pe pereți – părerea pe care o are despre această organizație.
Totodată, am amintit părerea mea despre felul cum a început plandemia, părere expusă în cartea mea „Covid, minciuna veacului” (linc) și pe acest blog:
– Protestele de stradă din 2019 din Hong Kong și Wuhan – motivul isteriei covid începută în China care a molipsit planeta
– Obîrșia isteriei covid – protestele din Wuhan, 2019 (video)
– 53 de arestări politice în Hong Kong. Covidul și-a făcut datoria (video)
– Covidul și-a făcut din nou datoria: Gașca din Șanhai care contesta autoritatea lui Xi Jinping pusă cu botul pe labe (video)
Vedeți în înregistrare dialogul pe care l-am avut cu parlamentari ai AUR prezenți la conferință. Cu litere cursive între paranteze drepte am adăugat comentarii ulterioare.
Transcriere înregistrare:
0:05 Marius Mioc: Marius Mioc mă numesc. Ce vreau să spun? Problema aceasta covid nu este o problemă medicală. Este o problemă politică, psihologică și sociologică. Încă de pe vremea gripei porcine, prin 2009-2010, a schimbat, Organizația Mondială a Sănătății, definiția pandemiei, ca să poată declara mult mai ușor o pandemie. Și ulterior erau în așteptarea unei oportunități ca să lanseze această vaccinare în masă. Oportunitatea a apărut în 2019 cînd au fost mari manifestații în Wuhan, în China, și tot în China, la Hong Kong. Protestau împotriva conducerii politice. În Wuhan ieșea lumea pe stradă, arunca cu pietre în polițiști. Ei, Partidul Comunist Chinez nu este obișnuit să tolereze așa ceva. Și ăsta a fost motivul pentru care a născocit chestia asta. Cum să potolească lumea din Wuhan? Că era primejdie să se întindă protestele în restul Chinei, cum a fost în 1989 în România cînd din Timișoara s-au întins în toată țara. Și au găsit chestia asta cu covidul – că avem un virus, stați în casă. Stați liniștiți în casă. Și au continuat cu camere de supraveghere – cine respectă pandemia și așa mai departe. Așa a pornit, și toți ăștia care așteptau prilejul, deja ei se pregătiseră. Au ratat, semiratat în 2009-2010 cu gripa porcină [vezi Escrocheria gripei porcine 2009-2010 (video – linc)], și acuma deja în 2020 erau mult mai pregătiți. Și au folosit oportunitatea. Nu vreau să intru prea mult în amănunte. Eu am scris și o carte – „Covid, minciuna veacului” – care a apărut în 2020, am acolo cîteva exemplare, și am explicat chestiile astea. O întrebare pentru domnul Andrușceac: Acum cîteva luni au fost de la AUR în Timișoara, și eu am pus o întrebare domnului Claudiu Tîrziu. Și l-am întrebat dacă AUR susține ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății. Eu fiind de altfel și autorul unei petiții care a început în aprilie 2020, deci chiar pe la început, prin care ceream ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății. Petiție care a strîns, nici nu știu acuma cît a mai strîns, dar erau peste 1000 de semnături [verificînd acum văd că sînt 2458 semnături adunate (linc)]. Domnul Tîrziu mi-a spus atuncea (că) trebuie să studieze problema. Acuma, dacă domnii de la AUR au reușit s-o studieze și dacă au tras o concluzie, dacă mai este cazul să fie România în Organizația Mondială a Sănătății, să ne spună și nouă.
2:43 Aurelian Popa: Vă rog, domnu’ Andrușceac.
2:47 Antonio Andrușceac (deputat AUR, chestor al Camerei Deputaților): Noi ar trebui ca parte a tuturor organizațiilor din care facem parte să avem în primul rînd un cuvînt de spus. Actualul ministru a fost un angajat al OMS, mi se pare că e un lucru care nu e chiar…
3:08 Bărbat: Mă rog, nu e chiar angajat, a fost reprezentantul României la OMS.
3:11 Antonio Andrușceac: Reprezentantul, mă rog, acolo sînt niște lucruri, dacă o să vă uitați și pe anumite venituri care se dau, și exista o obligativitate la institutul ăsta al medicamentelor și dispozitivelor medicale să dea toate firmele farmaceutice, toată lumea din Big Pharma, toți banii cu care au sponsorizat anumiți medici, o să-l găsiți acolo, și o să-l găsiți și pe șeful Colegiului Medicilor și pe alții, cu sume imens de mari [subiectul a fost tratat și pe acest blog: Sponsorizările din 2019 în sistemul medical românesc. 6539 sponsorizări declarate de beneficiari și 59173 declarate de sponsori (linc)]. Cu milioane de euro. Asta spune mult. Noi, în primul rînd, înainte să ne supărăm pe sat, trebuie să încercăm să facem dreptate în el, și să fim vocali și auziți acolo. Nu cu capul plecat și totdeauna cu basca în mînă în fața stăpînilor ăștia mondiali. Că plecăm sau că nu plecăm de acolo nu știu cît este de important, în măsura în care odată plecați avem aceleași impuneri care ne vin din partea Ursulei von der Leyen și a celor de la Bruxelles. Nu pot să vă dau un răspuns clar acum pentru că ar fi un răspuns neserios. Nu știu ce să vă răspund vizavi de ieșirea sau nu, de oportunitatea de a ieși din OMS. Sigur că asta poate face obiectul nu a unei decizii a celor de la AUR, ci a unei dezbateri, alături de medici, alături de societate civilă și de alți oameni care pot fi afectați de prezența sau absența noastră în această Organizație Mondială a Sănătății. Cînd vom lua însă un răspuns informat și pe baza unor dezbateri pe care le vom avea cu toți actorii implicați în această decizie, vi-l voi aduce la cunoștiință.
5:10 Aurelian Popa: Mulțumim pentru răspuns. Există o doamnă care dorește. 30 de secunde. Vă rog să vă prezentați și la microfon.
5:17 Mitrea Dumitrina (deputat AUR): Sînt deputat Mitrea Dumitrina. Evident că sînt tot deputat din AUR. Se pare că la această adunare nu au venit decît deputații de la AUR. Eu aș vrea să-i dau un răspuns domnului cu ieșirea noastră din toate organizațiile [Eu nu vorbisem de ieșirea „din toate organizațiile” ci doar de ieșirea din Organizația Mondială a Sănătății]. Nu putem să decidem să ieșim din toate organizațiile, că asta ar însemna să ne trasăm, în jurul României să facem un gard pînă sus, și nu ar fi în regulă. Pentru că nu putem să trăim singuri. Însă putem trăi la modul cel mai real și mai clar. Să fim o țară verticală, să avem oameni care sînt în afară, europarlamentari care ajung acolo, care să ia decizii corecte pentru România și să demonstreze că România poate fi demnă și poate să își asume foarte multe, să-și asume orice situație pentru țară. Nu neapărat… Vreau să vă spun un singur lucru. Eu sînt membru în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei. Și vreau să vă spun că acolo primim directive, primim comunicări. Asta nu înseamnă că noi trebuie să fim total de acord cu acest lucru. Faptul că guvernanții noștri, faptul că cei care ne conduc țara vin și primesc o directivă și spun că trebuie să o urmăm pentru că așa ne spune Europa, nu este adevărat și nu este real. Noi putem fi foarte clari și să arătăm suficientă tărie și putere și să ne susținem țara și nu tot ceea ce ne vine din afară. De asta vă spun, că a lua o decizie să ieșim din toate structurile cu care noi putem să colaborăm, putem colabora, nu să îngenunchiem și să facem ce spun ei. Să știți că chiar putem să facem lucrul acesta.
7:09 Bărbat: Ce procent este ca cel de care vorbiți dumneavoastră?
7:15 Pompiliu Diplan: Ați dat un răspuns extrem de politicos unei conferințe care dorea complet alt răspuns. Dar asta este.